fredag 31 december 2010

Dag fem - Mina bästa vänner

This one was easy!
Jag är omringad av underbara människor men visst har även jag mina guldklimpar..
Man har många kompisar men få vänner som mamma brukar säga. 
Men dags att låta dom få glänsa lite extra dagen till ära..
Emelie en tjej med hjärtat på rätt plats. Vi har känt varandra sedan barnsben och jag är så himla glad at vi håller kvar i varandra!
Carro min Carro.. Vart ska jag börja! Våran vänskap har alltid varit stark! Vi har haft mycket motgång du och jag men det spelar ingen roll vad som händer för du kommer alltid att vara min bästa vän Carro. 
Sen har vi två underbara tjejer som jag träffat det senaste året och har insett hur mycket dom faktiskt betyder för mig trots att vi inte känt varandra så länge.
Jannie och Karro två tjejer med ett eleende på läpparna JÄMT! Och självklart Fröken Fritz. Vad skulle jag göra utan denna damens galna upptåg!
Dessa tjejer har extremt stor plats i mitt liv och jag hoppas vi ska fortsätta dela allt skoj vi gör många år framöver!

Men det finns en person till som faktiskt är min allra bästa kompis i hela världen och det är min mamma. Utan henne skulle jag ju bokstavligt talat inte leva. (Pappa också förståss, okej nog om det nu) 
Vi har då haft våra stunder men det spelar ingen roll för vad som än händer så vet jag att du alltid stöttar mig, tröstar mig och älskar mig över allt annat och jag gör desamma.. 

Så nu hoppas jag tårarna rinner på er för visst fick jag till de ;)
Nä nu är det dags att börja göra sig iordning för kvällen för detta år ska firas med pompa och ståt! Och nästa år ska firas in likaså.. Vilket jäkla år som väntar ;)

Imorgon (om jag lever) så ska jag berätta om ett ögonblick för er! ojojoj..


2 kommentarer:

  1. för första gången fick jag till sotet runt ögonen, kom faktiskt en tår! är lycklig och få fira in det nya året med dig :)

    SvaraRadera